Close !
Tamyeridir.Com da 14283 Konu | 90577 Mesaj | 54851 Üye | Ziyaretçi, Üye Bulunmaktadır.
Sizde Bize Katılın.Kaliteyi yerinde Görün !
Mobil 3G
  • Ana Sayfa
  • Yardım
  • Ara
  • Giriş Yap
Sayfa: [1] 2 3 4   Aşağı git
Gönderen Konu: Mesaj Sayınızı yükseLtmek için tavsiyeLer  (Okunma Sayısı 493 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Üye Grubu : |RütbE 8/8|
 TY Bank Puanınız: 0.00puan
 Konular : 1918
 Üye No : 60
 Rep Gücü : Rep Puanı: 42

Üyelik Bilgileri WWW

« : 13 Temmuz 2008, 15:15:58 »

1. Diger bölümlerede dadanın, kazara açık kalmış bir konu bulursanız affetmeyin. "Eline sağlık", "ellerine sağlık", "beynine sağlık" "abi var ya senin üstüne tanımıyorum, "Helal olsun usta, üstad büyüksün" gibi mesajlar atın. Bunu da her başlığa atın ki takdir bekleyen Konu Acılımcısı sevinsin, garibim, o kadar uğraştı değil mi? O sevinirken sizin mesaj sayınız da yükselmiş olacak, ne güzel, alan memnun, satan memnun.

2. Birisi sual mi etmiş bir başlıkta? "aha şimdi yandık" demeyin, onun da bir yöntemi var. Soru başlıklarına girin ve şunu istisnasız hepsine yazın. "Daha önce verildi kardeşim, arama yapmadan konu açıyosunuz! forumu kirletiyorsunuz! Allah belanızı.. vermesin!"... Muhattabınızı şok edecek, forumun temizliğine çok önem veren bir şahsiyet gibi görünecek, mesaj sayınızın uçuş sırasında büyük irtifa kazanmasını sağlayacaksınız böylelikle.

3. Birisi bir döküman mı yazmış? İşimiz çok basit. Girin başlığa, "eline sağlık" veya "keşke alıntıdır yazsaydın" deyin. Bu kadar...

4. Geyik bölümünde de bir format vardır tabii. Burası aslında mesaj patlatmak için oluşturulmuştur. Her başlığa ": D", "höhöhöhöhöhö", "çok komik", "eline sağlık ya nerden buluyosunuz böyle şeyleri", "ağa sağolasın bu günde bile beni güldürdün ya, Allah da seni güldürsün", "yok bölle bi şii yaaaa!", "daha önceden açılmıştı kardeşim arama yap, adamı hasta etme!" mealinde mesajlar gönderin.

5. Haber başlıkları genelde yorum ve dolayısıyla zeka isteyen başlıklardır, aman diyim, onlardan kaçının. Veya hepsine sırasıyla "güzel çalışma" veya "daha önce verilmişti galiba" şeklinde mesaj atın ve ardınıza bile bakmadan kaçın.

6. Başlıklarda uzun uzadıya mesaj yazmayın. Ufak bir smiley herşeyi ifade ederken niye klavyenin tuşlarında parmak gezdiresiniz ki? Hem kalorilerinize yazık, hem de -daha önemlisi- mesaj sayınızı patlatabilmeniz için pek değerli olan zamanınıza... Smileylerden vazgeçmeyin.

7. İğneli başlıklara dadanın. bu yazdığınız mesajların uzun süre silinmeyeceğine dalalet eder, çünkü iğneli başlık önemlidir ve mevcudiyetini uzun müddet muhafaza ve müdafa etmekle meşgûldür.

8. Arada sırada birinin açtığı konunun içeriğini ful kopyalayın ve yeni konu olarak açın. Birileri size "daha önce verilmişti gardaşım" derse cevap verirsiniz, belki konu gözden kaçarsa mesaj sayınızı epeyce yükseltmiş olursunuz.

9. FTP başlığında konu açıp bu işi bir türlü anlayamadığınızı söyleyin. Bir daha dönüp bakmayın, zaten anlamazsınız. Veya başlığı izlemeye ve "anlamıyomki" diye mesaj yazmaya devam edin, işe yarayabilir.

10.Kavgaya girip "arkadaşlar polemik çıkabilir"vari kehanetlerde bulunun. Faydası olacak, emin olun.

11. Zeka sorusu varsa hemen atlayın. Zaten sizden önce birileri o soruyu çözmüş ve cevabı yazmıştır. Siz de ondan cevabı öğrenin ve mümkün olduğunca az kelime kullanarak yazın. "Zeka sorusu" deyip geçmeyin, bir konuda aynı cevabın 30 kere tekrarlandığına şahit oldum an itibarıyla, çileden çıktım.

12. Bir başlıkta resim varsa, resim çıksın-çıkmasın, "resim çıkmamış abi" deyin, şamatayı izleyin.

İmza:
Tos PemBe Ba Kıy0rM HaYaTA ...

Sen 'gönlümün' yüküsün omzumun değil! ..

SEVİYORUM SENİ YARR GÖZLERİM SANA AĞLAR HERŞEYE RAĞMEN SEVGİLİM SENİ BEKLEYEN BİRİ VAR...

Üye Grubu : |RütbE 6/8|
 Konular : 310
 Üye No : 1588
 Rep Gücü : Rep Puanı: 0

dj_-catlak@hotmail.com
Üyelik Bilgileri

« Yanıtla #1 : 13 Temmuz 2008, 15:32:29 »

zuhauhauhaeuhauhauae Cheesy Çok akıllısın...

İmza:
Solacaksa Ömrüm Seninle     Bir gül Olmaya Razıyım

Vereceksem Son Nefesimi Senin Kolların da Gelsin Ölüm Hazırım,

Gözlerimi Seninle Açtım Seninle Kaparım

Bir Ömrü Paylaştım seninle

Bin Ömrüm daha Olsa Yine Seninle Paylaşırım...

Üye Grubu : |RütbE 8/8|
 Konular : 1918
 Üye No : 60
 Rep Gücü : Rep Puanı: 42

Üyelik Bilgileri WWW

« Yanıtla #2 : 13 Temmuz 2008, 15:36:35 »

Alıntı:dj_-çatlak tarafından gönderildi.
zuhauhauhaeuhauhauae Cheesy Çok akıllısın...

sağol

İmza:
Tos PemBe Ba Kıy0rM HaYaTA ...

Sen 'gönlümün' yüküsün omzumun değil! ..

SEVİYORUM SENİ YARR GÖZLERİM SANA AĞLAR HERŞEYE RAĞMEN SEVGİLİM SENİ BEKLEYEN BİRİ VAR...

Üye Grubu : |RütbE 6/8|
 Konular : 310
 Üye No : 1588

dj_-catlak@hotmail.com
Üyelik Bilgileri

« Yanıtla #3 : 13 Temmuz 2008, 15:50:04 »

Önemnli DeğiL Ayıp Ettin ..  Cheesy

İmza:
Solacaksa Ömrüm Seninle     Bir gül Olmaya Razıyım

Vereceksem Son Nefesimi Senin Kolların da Gelsin Ölüm Hazırım,

Gözlerimi Seninle Açtım Seninle Kaparım

Bir Ömrü Paylaştım seninle

Bin Ömrüm daha Olsa Yine Seninle Paylaşırım...

Üye Grubu : |RütbE 4/8|
 Konular : 1
 Üye No : 14565

Üyelik Bilgileri

« Yanıtla #4 : 28 Mayıs 2009, 08:38:18 »

Cheesy:D:D: gercektende komik bu hahaha

Üye Grubu : |RütbE 4/8|
 Konular : 0
 Üye No : 4496

Üyelik Bilgileri

« Yanıtla #5 : 07 Haziran 2009, 13:54:42 »

harbiden acaip ya :puhahaaa
Etiket: Mesaj Sayınızı yükseLtmek için tavsiyeLer  
Sayfa: [1] 2 3 4   Yukarı git
Yazdır
Mesaj Sayınızı yükseLtmek için tavsiyeLer Dosyası, Mesaj Sayınızı yükseLtmek için tavsiyeLer Belgesi, Mesaj Sayınızı yükseLtmek için tavsiyeLer Programı, Mesaj Sayınızı yükseLtmek için tavsiyeLer Oyunları, Mesaj Sayınızı yükseLtmek için tavsiyeLer Download, Mesaj Sayınızı yükseLtmek için tavsiyeLer Resimleri, Mesaj Sayınızı yükseLtmek için tavsiyeLer Hikayeleri, Mesaj Sayınızı yükseLtmek için tavsiyeLer Haberleri, Mesaj Sayınızı yükseLtmek için tavsiyeLer İndir, Mesaj Sayınızı yükseLtmek için tavsiyeLer Yükle, Mesaj Sayınızı yükseLtmek için tavsiyeLer Videosu, Mesaj Sayınızı yükseLtmek için tavsiyeLer Arşivi, Mesaj Sayınızı yükseLtmek için tavsiyeLer Albümü,

Gitmek istediğiniz yer: