Reklam İletişim Kurallar Destek Ol Y.Uyarı
12Bin üyeyi geçerek büyümeye devam ediyoruz TEŞEKKÜRLER
  WwW.TaMYeRiDiR.CoM | 2008 ® | Full Program | Full Albümler | Online Dizi - Film İzle | Film İndir | SAW 5 | Full Oyun Download  > .::FORUM EĞLENCE::. > Eğlence > güzel sözler-sms metinleri > güsel sözler
Sponsor Reklamlar ---- > Reklam Vermek İçin Tıklayınız!!
Text Metin Reklam Alanı 10 ytl                  Text Metin Reklam Alanı 10 ytl

Ayrıntılı Konu Bilgileri
Konu BaşlığıKonu: güsel sözler
Cevap SayısıCevap Sayısı: 24 cevap var
Okunma SayısıOkunma Sayısı 550 defa
Konuyu Görüntüleyenler0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Sayfa: 1 2 [3]   Aşağı git
Yeni Konu Haberdar Et Okunmadi Say Bu Konuyu Gönder Yazdir
Gönderen Konu: güsel sözler  (Okunma Sayısı 550 defa)
17 Eylül 2007, 02:29:49
Süper Moderatör
*
Üye No: 60
Rep Puanı: 36

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #20 : 17 Eylül 2007, 02:29:49 »

Askim yatagin, sevgim yorganin, yüregim yastigin olsun iyi uyu birtanem.

Sen seni seveni görmeyecek kadar körsen, O da sana sevgisini söylemeyecek kadar gururludur.

Yapraklar sararip dökülürken yere, yasli gözlerini çevirip göklere, her gün istemem yilda bir kere, adimi anmayi sakin unutma!

Kimsin sen? Yasamak isteyip de yasayamadigim umutlarim, farkinda olmadan yillardir bekledigim mi? Kimsin sen? Sen benim sevdigimsin, sevdigimi söyleyebildigim…

Bir deniz düsün “susuz”, bir gece düsün “uykusuz”, bir insan düsün “sevgisiz”, bir bahar düsün “çiçeksiz”, bir de beni düsün “sensiz”…

@–)–) sana dijital bir gül yolluyorum, çünkü uzaklarda elimden ancak bu kadari geliyor. Ama bil ki gerçegini, gözlerinin içine bakarak vermek isterdim. Ve seni sevdigimi fisildamak.. Seni seviyorum! Seni denizdeki kumlar, gökteki yildizlar, ormandaki a

Ne seni unutmak için bir çabam var ne de askimi körükleyen bir rüzgar… Ne seni görmeden durabilecek kadar güçlüyüm ne de görmeye dayanacak kalbim var.

Hadi gel tut ellerimi! Benimle yan! Benimle meydan oku her çaresizlige! Benimle uyu benimle uyan. Birlikte varalim nice yillara…

Ne zaman tutsam ellerini gözlerimin önünden mevsimler geçer, ne zaman gözlerin gözlerime degse samanyolundan bir yildiz düser.

Yatagini gül yapraklariyla, rüyalarini papatyalarla süsledim, üzerini sevgimle örttüm tüm kabuslarini da ben aldim ki sen rahat uyu birtanem!

Sen seni seveni görmeyecek kadar körsen, O da sana sevgisini söylemeyecek kadar gururludur.

Bazi rüyalar digerlerinden daha uzun sürer. Bazilari da çok çok güzel olur. Benim en uzun ve en güzel rüyam, su an bu mesaji okuyor. Seni çok ama çok seviyorum biricigim. Sesini duysam da her an yüzünü görmek gibi degil, özledigimi bil her an çünkü hiçb

Bir gün dudaklarin kurursa okyanusu getiririm sana, aksam ayazinda titrersen günesi getiririm sana, eger gönlün bir sevgi ararsa kalbimi söküp getiririm sana…

Sesini duysam da her an yüzünü görmek gibi degil, özledigimi bil her an hiçbir sey seni sevmek gibi degil…

Yatagini gül yapraklariyla, rüyalarini papatyalarla süsledim, üzerini sevgimle örttüm tüm kabuslarini da ben aldim ki sen rahat uyu birtanem!

Yapraklar sararip dökülürken yere, yasli gözlerini çevirip göklere, her gün istemem yilda bir kere, adimi anmayi sakin unutma!

Kimsin sen? Yasamak isteyip de yasayamadigim umutlarim, farkinda olmadan yillardir bekledigim mi? Kimsin sen? Sen benim sevdigimsin, sevdigimi söyleyebildigim…

Seni denizdeki kumlar, gökteki yildizlar, ormandaki agaçlar, dünyadaki insanlar, okyanustaki sular ve günesin isiklarindan daha çok seviyorum.

Seni denizdeki kumlar, gökteki yildizlar, ormandaki agaçlar, dünyadaki insanlar, okyanustaki sular ve günesin isiklarindan daha çok seviyorum.

Sevginin oldugu yerde mantik olmaz derler… Ne kadar dogru! Seni o kadar çok seviyorum ki aklim basimdan gitti… Birlikte daha nice sevgi dolu mutlu günlere sevgilim…

Dün gece sen uyurken kizila boyadim denizleri, uçurumdan attim sessizligi, haber saldim rüzgarlara, fisildasinlar kulagina seni ne kadar çok özledigimi… Gece bir baska giyer siyahini, yildizlar daha bir sönük olur, yakamozlar baska çizer denize kendini ve hayat daha bir kahpe oynar oyununu sen yanimda yoksan eger!

Tos PemBe Ba Kıy0rM HaYaTA ...

Sen 'gönlümün' yüküsün omzumun değil! ..

SEVİYORUM SENİ YARR GÖZLERİM SANA AĞLAR HERŞEYE RAĞMEN SEVGİLİM SENİ BEKLEYEN BİRİ VAR...
17 Eylül 2007, 02:31:30
Süper Moderatör
*

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #21 : 17 Eylül 2007, 02:31:30 »

Hayatta iki kişi tanıdım.Birisi rüyalar kadar uzak sen, diğeri sevgililer kadar yakın ben.Hayatta iki kişi tanıdım .Birisi asla benim olmayacak sen, diğeri senden başkası olmayacak sen.

Bir sıcak yüz aradım şu tenha sokaklarda sanki herkes yabancı herkes darılmış bana.ne derdimi soran var ne tanıdık bir çehre.ne tarafa uzansam ellerim boş kalıyor,mutlu olan kimseler hüznümü arttırıyor.

bir mizrak olur bulurum kalbinin yerini bir hancer olur alirim ustundeki derini

Sana dalgalardan kalem yaptım ve kıyıya seni seviyorum yazdım, sen de inandın degil mi? Sen delisin, seni sevmedim, sana baglandım sana taptım…

Ayrılık kucuk sevgileri oldurur ama buyuk sevgileri guclendirir. Tıpkı ruzgarın mumu sondurup yangını guclendirdigi gibi… Bizim de sevgimiz hep yasayacak ve daha da guclenecek sevgilim. Nice gunlere birlikte olmak dilegiyle…

Bir gün dudakların kurursa okyanusu getiririm sana aksam ayazında titrersen güneşi getiririm sana eğer gönlün sevgi ararsa kalbimi söker getiririm sana KIRÇIÇEGIM.

sen seni özleyenin özleminden habersiz özlemle özlenmektesin sen varya sen,özlemlerin içinde en çok özlenensin

Ben seni dün sevmedim çünkü dün geride kaldı, ben seni bugün de sevmeyeceğim çünkü bugün de bitecek; ben seni yarın seveceğim çünkü yarınlar hiç bitmeyecek!

Sen güllere özenme güller sana özensin .Üzme tatlı canını sen güllerden de güzelsin,sevgi kadar masum sevilecek kadar Ö Z E L S İ N

SEVİYORUM SENİ YARR GÖZLERİM SANA AĞLAR HERŞEYE RAĞMEN SEVGİLİM SENİ BEKLEYEN BİRİ VAR...
17 Eylül 2007, 02:32:06
Süper Moderatör
*

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #22 : 17 Eylül 2007, 02:32:06 »

Seni yüreğimden atabilsem atamıyorum,
Seni gözlerimden silebilsem silemiyorum
Sensizlik acısını çekemiyorum,
Dönersen diye koştum camlara
Ama yoksun yine yok..

Her sabah uyanıp yüzünü güneşe verdiğinde,
Gücünü alamazsın sıcak sevgilerden,
Unutma sakın bir sevgi bin sevgi doğurur ve
O sevgilerden yepyeni bir dünya kurulur..

Ben Toprağım suyum sensin, ben yaprağım dalım sensin
İlkbaharım yazım sensin sensiz hayat çekilmiyor.

Ufukta bir gemi görsem seni taşıyan,¼br /> Mavi denize dalardım geriye bakmadan¼br /> Uçsuz bucaksız mavilikte arardım beni¼br /> Taa ki beni sende bulana kadar.

Ay yıldıza mutluluk fısıldarken
Gökyüzü sevincini yeryüzü ile paylaşırken
Ben sana bir parça mutluluk yolluyorum
içindeki umut çiçekleri hiç solmasın diye

Hani gözler varya sözleri anlatır,¼br /> Hani sözler varya gözleri aglatır,¼br /> Hani anlar varya değeri geç anlaşılır,
Bir de aşk varya seni bana anlatır..

Başını göğsüme yasladığında tek bir düşmanım vardır:
O da geçip giden zaman…

Seni düşünür , seni özlerim ,¼br /> Sevgilerin özlemlerin derinliğinde¼br /> Ne olur kır şeytanın bacağını birkez beni hatırla ,¼br /> Bir sonbahar serinliğinde..

Kalbimi kırmak suya yazı yazmak kadar zordur.¼br /> Kalbimi düzeltmek ise gece doğan güneşe dokunmaya benzer.¼br /> Sen o suya yazı yazdın¼br /> Şimdi güneşin doğmasını bekle.

Şimdi daha iyi anlıyorum ki,¼br /> Nefes almak değilmiş, yaşamak.¼br /> Ateşlerde yanmak gibi bir şey,¼br /> Seni severken,sensiz olmak… Hiçbiri

20 Eylül 2007, 09:41:39
|RütbE 1/8|
*
Üye No: 168
Rep Puanı: 0

Üyelik Bilgileri E-Posta

E-Posta
« Yanıtla #23 : 20 Eylül 2007, 09:41:39 »

Yüreğim ne dediyse onu dinledim ben. Kimi işaret ettiyse ona yöneldim. Şimdi sen diyor da başka bir şey demiyor. Ansızın bastıran bir yağmura hazırlıksız yakalanır ya insan, işte öyle ıslattı beni aşkın. Seni bekledim ben. Yüreğimdeki heyecanı, gözlerimdeki yeşili, dudaklarımdaki ateşi, ellerimdeki titremeyi, küçük dokunuşları sana sakladım.

Ne sen beni bilirdin ne ben seni ama, bir yerlerdeydin ve mutlaka gelecektin. Ve bir gün çıktın karşıma. İşte o gün sevdaya dair nekadar tortu varsa içimde eridi gitti. Çocuk oldum yeniden. Hani bıraksan yemyeşil bir kırda bağıra çağıra şarkı söyleyip koşarım. Seni bulmanın coskusunu hiç bitmeyecek bir enerjiyle yaşarım. Seninle yep yeni bir hayatın başladığını biliyorum. O hayatın içinde vazgeçilmez kıldığım tek şey sensin.

Bilirim, bu şarkı korkutur bazen insanı. Neler oluyor diye sormadan bir duygu selinin içinde bulursun kendini. Ama zaten aşk öyle bir şey değilmidir? Sorarsan planlarsan onun adına aşk denir mi? Bırak kendini bırak ki aşkınbüyüsü sarsın seni. Kendini o eşsiz duyguların ferahlığına bırak. Tut elimi birlikte çıkalım bu yolculuğa. Yarınsız zamanların iki yolcusu olalım. Kaygısızca yaşayalım aşkı, eriyelim birbirimizde. Yüreklerimiz birbirimiz için atsın, soluklarımız birbirine karışsın. Tutkunun alevleri dalga dalga sararken bedenlerimizi.

Gidersen... Gözümdeki son parıltıyı da alır götürürsün. Bir zemherenin ortasında titrerken bırakırsın beni. Ama merak etme ayakta kalırım ben. Tıpkı fırtınaların boynunu eğip yıkamadığı kavak ağacları gibi. Senden bana yadigar kalan her anıyı bir kez daha bir kez daha yaşarım. Aşkım da benden yadigar kalır sana..

16 Ağustos 2008, 00:24:28
|RütbE 1/8|
*
Üye No: 4419
Rep Puanı: 0

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #24 : 16 Ağustos 2008, 00:24:28 »

bu kısım çok süpermiş yaaa nie daha önceden üye yapmadınız beni  Smiley  elinize gönlünüze sağlık..... Wink

Etiket:
Sayfa: 1 2 [3]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: