Close !
Tamyeridir.Com da 14283 Konu | 90577 Mesaj | 54851 Üye | Ziyaretçi, Üye Bulunmaktadır.
Sizde Bize Katılın.Kaliteyi yerinde Görün !
Mobil 3G
  • Ana Sayfa
  • Yardım
  • Ara
  • Giriş Yap
Sayfa: [1]   Aşağı git
Gönderen Konu: Gs , Bjk ve Fb  (Okunma Sayısı 213 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Üye Grubu : |RütbE 8/8|
 TY Bank Puanınız: 0.00puan
 Konular : 591
 Üye No : 126
 Rep Gücü : Rep Puanı: 1
 Kişisel Mesaj : motorcu

Üyelik Bilgileri

« : 19 Eylül 2007, 15:12:08 »

Bir GS’li, bir FENERLİ ve BJK’li Arabistanda yasak olmasına rağmen bir otelde içki içerken yakalanırlar.... Mahkemeye çıkarılırlar... karar İDAM... itiraz ederler ve karar ömür boyu hapis cezasına çevrilir. Ama o gün bayrama denk geldiği için Prens Hazretleri cezayı kaldırıp hepsine 20 kırbaç ceza verir. Bizimkileri sempatik bulduğu içinde bi kıyak daha yapıp herkese cezasını hafifletmek için bir istek hakkı tanır...
BJK’li: "Sırtıma bir yastık bağlayın" der. 10 kırbaçtan sonra yastık paramparça olur ve pek fayda etmez.
Uyanık FENERLİ bunu görünce "Sırtıma iki yastık bağlayın " der. Ama iki yastık bile 10 kırbaca dayanamaz.
Sıra GALATASARAYlıya gelince Prens Hazretleri: "Bak GALATASARAYLI sana acıdım. Süper Ligi kaçırdınız 100’üncü senenizde başarısız oldunuz,hekemlerden çektiniz. Bu yüzden sana iki istek hakkı veriyorum"
Peki der GALATASARAYLI:"O zaman bana 40 kırbaç vurulsun". Herkes şaşkına döner.
Prens Hazretleri:"peki ikinci isteğin nedir?" diye sorar...
GALATASARAYLI pis pis sırıtarak " FENERBAHÇELİYİ sırtıma bağlayın" der...

Üye Grubu : |RütbE 2/8|
 TY Bank Puanınız: 0.00puan
 Konular : 0
 Üye No : 42416
 Rep Gücü : Rep Puanı: 0

Üyelik Bilgileri

« Yanıtla #1 : 02 Aralık 2009, 17:30:26 »

beşiktaş sizi sever tabi sen onu severseniz ezikler

Etiket:
Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Gs , Bjk ve Fb Dosyası, Gs , Bjk ve Fb Belgesi, Gs , Bjk ve Fb Programı, Gs , Bjk ve Fb Oyunları, Gs , Bjk ve Fb Download, Gs , Bjk ve Fb Resimleri, Gs , Bjk ve Fb Hikayeleri, Gs , Bjk ve Fb Haberleri, Gs , Bjk ve Fb İndir, Gs , Bjk ve Fb Yükle, Gs , Bjk ve Fb Videosu, Gs , Bjk ve Fb Arşivi, Gs , Bjk ve Fb Albümü,

Gitmek istediğiniz yer:  

Hosgeldiniz
Hala Üye degilmisiniz?
Üye olmak çok kolay
Üye olmak için tiklayin