Üye Grubu : | RütbE 8/8|
TY Bank Puanınız: 0.00puan
Konular : 1918
Üye No : 60
Rep Gücü : Rep Puanı: 42
|
 |
« : 13 Temmuz 2008, 23:09:52 » |
|
Dj Akman - Ağlama
Ağlama, ağlama...
Kurşunlar değmiş gözyaşlarıma yarabbim İsyanım her günüme ağlama annem Sil gözyaşlarını, kurtarman gerekecek bilirim Evladının gözyaşlarını silmesi gereken benim ama yoksun Çare mi kaldı yetim ellerime vuracak bu toz toprak Ellerimde kan lekeleri Bir katil mevcut lüks dünyada ana sevdasından yoksun İsyanım sana Alamazdın onu benden bıraktın yanıma Yaşayan ölü, ben *** miyim? Yanımda mısın ki? Engel olamam her gece gözyaşlarıma Kaderimse çekerim çile bekçisi olamaz ki beklentisi Yoksun avcı vuracaksın beni mecbursun Vicdansızlar gölünde gül bitmez Dikenli yollar hep bana hayran Namertsen insan gibi davran Kelepçiler vuruldu ellerime 14lü belimde oldum mesken bekçisi gecelerin yargıcı kördü Kim koruyacak yetimleri Naylondan yırtık ayakkabı, bağcıkları muşamba hayallerimdeydi Bana gelecek bir hediye hayat zaten sürpriz hediyem ise çile (çek)
Neredesin artık, gel yanıma kurtar beni buralardan Senden başka kimsem yokmuş anladım Bırakmazlar seni bilirim, bana gelmen imkansız Çilenin yargıcı benim, yargılanmayasında insaf yok infaz var
(foruma aykırı kelime yazıldığı tespit edildi)(foruma aykırı kelime yazıldığı tespit edildi)ürün beni yağmura hapsedin, kelepçeleyin ellerimi gözyaşlarıyla Ağlar bu çocuklar her gün günbatımında Ağlasın bırakın, kaybolsun buralardan Kollarım ve paçam, yüzüme gece değmiş Asık suratım, her zaman çatık kaşlarım Kahpelik gösterende, namusun vicdanım Alsancaktan çarpan poyraz şan eğlemiş. Kim dindirecek acılarımı, acaba saadet bulamaz Nasırlı ellerim onun bunun sözlerine muhtaç olamam Kimim kuluyum lan ben İsyanım her geceye, olmuyor Allahım Gözyaşlarım keskin sirke, çıkamam gündüzleri alacaksan al artık Son bulsun çığlıklarım, bekler bu çocuk kırık oyuncuklarına Saplayacaksan sapla hançeri kalleş Azrail Çığlıkların benim elimden, isyanın ise dilimden olacak Kunduz siyahı saçlarım, isyanım gözlerimin karasında saklı Esmerliğim güneşten değil, isyanım doğuştan Kunduz siyahı saçlarım Esmerliğim güneşten değil, isyanım doğuştan
|
|
|
|
|
|
İmza:Tos PemBe Ba Kıy0rM HaYaTA ... Sen 'gönlümün' yüküsün omzumun değil! ..
SEVİYORUM SENİ YARR GÖZLERİM SANA AĞLAR HERŞEYE RAĞMEN SEVGİLİM SENİ BEKLEYEN BİRİ VAR...
|
|
|
|
Dj Akman - Alo
Aradığınız kişiye şu anda ulaşılamıyor. Lütfen daha sonra tekrar deneyiniz.
Gökyüzüne bakarım ay seni göstermiyor. Fallara bakarım ille de seni diyor. (2X)
Dj akman AKMAN
Sana alo diyorum beni duymuyor musun? Telefona cevap artık sevmiyor musun? (2X)
Mesaj da çekmiyorsun kontürünmü bitti yar? Ben divane aşığım gezerim diyar diyar. (2X)
Alo Alo
Sana alo diyorum beni duymuyor musun? Telefona cevap ver artık sevmiyor musun? Sana alo diyorum beni duymuyor musun? Telefona cevap yoksa sevmiyor musun?
Yeter artık cevap ver bir kere sesin gelsin. Yeminimiz var bizim böyle terk edemezsin.
Alo Alo Alo ALOOOO
Sana alo diyorum beni duymuyor musun? Telefona cevap ver artık sevmiyor musun? Sana alo diyorum beni duymuyor musun? Telefona cevap ver yoksa sevmiyor musun?
Dj Akman - Anlayana
Hayat Cekilmeyen İnsanlarla Dolu Benim Yolum Belli İşte benim yolumun Sonu Benden nefret etmeyin Dertlerim Size Kabus Oldu Gözlerime Yaş Degil Kan Doldu Cevap bu hayat bu kadar acımasız mı oldu Yeter serefsizler adiler Adi Şerefsizler Sizi kim Sıker Sizler olun benden beter Adım MC SERKAN dikkat edin köpekler Tetigim hazırda kursunsa agzında az kaldı patlamaya Kacacak Delik Arasana Üçe Kadar Sayıyorum üçten Sonra Sakın Karsımda durma Benden Sana abi nasihatı Mezarını Erken Kazma sana ACıdım hadi Git kendi Yoluna Kursunuma Yazık Sıksam senin Kafaya Korkma Oglum Korkma Ama Bundan Sonra Sakın bana Kafa Tutma
İbneler Bizi Yine Çekemediler Rotterdam Mekanım çektirmeyeni Sıksınler benim Dertlerim bana Yeter Kalemim Yazarsa Bu dil durmadan öter Herhangi birine Yapılan Bizler Boşa Harcanmış Olan Nefesler Tehlikeli Madde Dinlemez Dinle Dertler Devam eder anlamazlar işte o kerizler....
|
|
|
|
|
|
SEVİYORUM SENİ YARR GÖZLERİM SANA AĞLAR HERŞEYE RAĞMEN SEVGİLİM SENİ BEKLEYEN BİRİ VAR...
|
|
|
|
Dj Akman - Anne (Feat Tehlikeli Madde)
ana seni cok özledim seni düşündükce Gözyaşlarım Dinmek Bİlmedi Yoklugun Beni Deli etti deli sendin benim için gercek olan sevgi içimdeki ask nedir ki?Şimdi Gittin Yanımdan Sıran Sıram Gelmişti kader diye cizilmişti bu yasam kitabinda yalan dünyada kaldim tek basıma ana devir degismis yalanlar dogrulara yetismis iki yüzlü köpekler seni arkadas diye sayip gerçek yüzlerini saklayip milletin arkasinda vuranlara kaldim tek sensin allahimdam bir tek dilek kalbimdesin hep yek.üzüntüler içinde kaldim aklimda çikamadim çildirdim kendimi tutamadim biraktim gögsümdeki dolan selleri senin için akittim her gece Birden o eski günlerimi hatırladım bana verdigin nasihatları sayıkladım.Gözlerimi kapatıp seni kalbime kazdım cizilmez bu aslabunu kader diyue kitabıma yazdım sendin benim bu dünyada benim kanadım ucamadım ana yikildim seni benden ayirdi yüce allahim yaraliyim annem unutanlar unutsun ben seni asla silemem gözlerimin içindeki kara bulutsun artik seninle çok seyler paylastik yasam hariç oldu evladin sensiz simdi bu dünyada soldu artik benim zamanimda doldu Yanına geliyorum ölenle ölünmez derler ben senin için ölüyorum seni düslerimde görüyorum kal yanim da ana ben senın gitmeni istemiyorum diye bagırıyorum gözlerimi acınca halen aglıyorum ana hasretin yüregimde oldu bir damga seni cok özlüyorum. anne anne ne olursun gitme senden baska kimim varki beni terk etme bu hayat oldu zaten olacagı kadar kahpe benide (foruma aykırı kelime yazıldığı tespit edildi)(foruma aykırı kelime yazıldığı tespit edildi)ür gittigiin yere.bırakma beni bu lanet insanların içinde ne yaparım sensiz söyle yaşayamam bunu yaz bi yere kokun kalmıs üstümde her gece güzel yüzün rüyama girmekte sensiz olmuyor anne ne olursun dön artık geriye gözümde yaş kalmadı bunu bil anne hani beni terk etmeyecektin.Her gece üstümü sen örtecektin tertemiz kalbinle bana nasihat verecektin ettin ama simdi beni bırakıpta gittin söylermisin artık kime gideyim gidemem bundan sonra tek basına biriyim fazla sürmez yanına gelecegim sensiz hayatımdan bezmiş biriyim.sen yokken bu hayatı neyleyim bütün dünya bunların olsun gitsin.ben senden baska biseyi sevemedim.istemedim senin bir sacının teli için canımı verirdim çünkü bu can senin al artık yanına geleyim anne dayanılmaz haldeyim seni deliler gibi özledim mezarında sana dualar ettim.kendimi yanına gömmek istedim bunları düşünmemiş degilim kararımı verdim son kursunu kalbime ekledim anne sana degil ALLAHIMA isyan ettim koskoca dünyada seni benden etti.tek basına koymayı basarabildi bumuydu bana olan sevgisi Sevdiyse alsın şu kalbimi....!!!
Hergün Resmine Bakıyorum anne sanki yanımdaymısın gibi sana konuyorum ama yanımda olmadıgını birden anlıyorum sana el uzatıyorum anne vaktim vaktim geldi artık biliyorum ama sakın üzülme üzülme anne yanına geliyorum..!!
Tehlikeli madde dj akman crazy ossie mc serkan 2004 geliyor TEHLIKELI MADDE ...
Dj Akman - Ayrılık (Feat Crazy Ossie)
Sanki Sevmeyecek Gibi , Kalbini Vermeyecek gibi , ağlamadan gitmeleri Hep içten sevmeli ... Sevmesini bilmeli , kalbini aşka vermeli yalan yere sevenler ; hep hasret cekerler ... BİZİM GİBİ KEFENİ hep erken giyerler ... Ölmek kaçış yolu deyil Sen sev sende sevil hayat böyle güzeldir ... Sende sevmesini bil... Kacma , Gücün yeter bunu bil ! Sende Gel, tek taraflı aşklar bir palavadır...Sende Sevme kalbini buna inandır... Doğruluk herzaman iyidir bunu bil : EĞER sen sevmeyeceksen bunu beceremeyeceksen ; AŞkı HAYATINDAN SİL !! Crazy Ossie : Bir kelebeğin ömrü kadar mutluluk yetermi insana, insan herzaman mutlu olmak ister bunu bil , öyle anla !!! asıl hayat bir bilmecedir ... Bilmecenin cevabı kalbindir...Aşkını kafandan sil ölmek kacış yolu deildir bunu BİL !
Dj Akman - Bak Dostum (feat 09 Efekentli)
09 efekentlı dj akman son nefes bak etrafına dunyayı tanı tanı.......
bak dostum etrafına bak gerceklere adım at çilelerı cekerek yaşa yasamayı ogren ellerınle tut gözlerınle gor hayatınla yaşa... (2x) yenılme dunyaya, yenılme kaderıne,yenılme allahsız ınsanlara...
09 efekentlı geldı sımdı sana sokak hayatında lanet dunyamızda, çilelerın acısıyla kaldım ortada yardım eden olmadı berbat hayatımda, bıktım artık boyle yasamaktan bıktım, doğru olamadım mezarıma baktım, son nefes yapma dedı bana (yapma ) dınlemedım yıne cıktım sokaklara pislıklerın arasında nefret dolu yasamaya acı cektık acı cektık bu zamana kadar ama yenılmedım daha ayaktayım hala dunaynın kahrını cektım bu zaman kadar duzelır guzel yasamak varken ben yıne sectım kara dunyaya pişman deilım hayır pişman değilim gözum açıldı haykırdım acıları çektık bakalım bu dunyada gunahları ama yasadık sevapları kazandık allahtan umut kesılmedı bunu unutma turklugunu kaybetmedın koca dunyada buradan oraya oradan buraya kosturduk senelırımı verdım senelerdır gezdım ama yıne de bu hayatta yenılmedım...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
DJ AKMAN-DÖNME BANA
Dinle sana sesleniyorum Bana bir daha dönmeni istemiyorum Senin kitabını ben çoktan kapattım En büyük hatayı seni sevmekle yapmışım İyi ki kalbime değil kitaba yazmışım Senin gideceğini ben çoktan anlamıştım
Gerçek seven insan yaparmı bunu Söylesene bana bana karşı olan hislerini açıklamazmı? Arayıp hal,hatır sormazmı? İnsan sevdiğine sevdiğini hatırlatmazmı? Bana karşı sen yapmadın bunları
Ne zaman gelipte bana sarıldın Seviyorum diyerek bağırıma yaslandın? Hiçbir zaman yoksa ben mi hatırlamadım Hatırlayamam! Çünkü sen benim yanımda hiç olmadın Her arayışımda gelemiyorum diyerek beni kandırdın Ama seni sokaklarda görünce gerçekleri anladım Sen bana karşı layık biri olamadın
Sensiz hayatın ne kadar zor oldugunu bilirmisin(x2) Bilseydin yanımdan gitmezdin Akan gözyaşlarımı sana haram ettim (x2)
Kimseye kimseye kimseye vermediğim mutlulukları hep sana verdim (x2) Zor günümde bile senin yanına geldim (x2) Senden ufacık bir sevgi istedim Çok istediysem,çok istediysem söyle bileyim,söyle bileyim
Duydum ki bana dönmek istiyormussun Dönemem sana artık seni sevemiyorum Hataları sen bana ta baştan yapmıştın O zaman aklın nerelerde kalmıştı Ama ben senin yolunu kapatmamıştım Bana döneceğini çok iyi anlamıştım
Bu hayatta benim kadar seveni bulamazdın Ama sana karşı olan sevgimi ben çoktan kapattım Senin yerine kimseyi koyamadım Senin kadar "(foruma aykırı kelime yazıldığı tespit edildi)" ben olamadım Sana tek sözüm allahından bulasın,allahından bulasın,allahından bulasın,allahından bulasın
Sakın seni seviyorum deme Lanet olsun senin gibilerine Seni sevmekmi bana uzak olan bir kelime Bundan sonra koydum seni kapının önüne Dönmemek üzere Sakın bir daha görüşelim deme Lanet olsun senin gibilerine Seni sevmekmi bana uzak olan bir kelime Bundan sonra koydum seni kapının önüne Dönmemek üzere Sakın bir daha görüneyim deme benim gözüme benim göz benim benim benim gözüme
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dj Akman - Beddua (ft Mc Serkan)
Sana her gece dua ediyorum, sevdigim icin degil beter olasin diye. Allahimdan birtek sey diliyorum,bana cektirdigin acilari sanada cektirsin diye. Geceleri gozyaslarin yas olarak degil, kan olarak akmasini istiyorum. Benden gitigine bir gün pisman olacaksin cünkü benden COK seveni sen istesende asla bulamassin. Pisman olacaksin, ask yolunda birtek ben degil sende bir gül gibi solasin. Sende benim yandigim gibi yanasin,sende her gece benim gibi GÖZyasi akitasin, hayatin boyunca insallah yuva kuramassin, HER gece ruyalarinda bir kabusa bogulassin. Uykunda gozlerin acilsin, o gozlerin asla uyanmassin. Birak senin gibileri hep boyle kalsin. Yaralariniza bir merhem bulunmassin Kalp kiranlaR bu dunyada yassamasin yok olsun.- Nefretlerim teker teker kaybolsun, kaybolsun!
Beddualar bile sana azgelir, SEN benim hayatimi maf ettin. Iste benim sana olan nefretim.- Sen benim degerimi bilemedin,gittin. Hangi ********e kollarini acip da yatagini girdin?- *Simdi ellerden ellere gececeksin,hayatindan sen birgun bezeceksin. Allahim sana cennet YÜZÜNÜ göstermesin, yattigin yattagini mezarina bez etsin. Kimseler gelipte sana duva etmesin, SEN insan degilsin, seytandan da bettersin.- SEN insan degerini nerden bileceksin?- Bilemessin kalpsizin birisin.- SEN nasil seveceksin. Sana aciyordum,ayni bebek gibiydin ama simdi bana gercek yuzunu gosterdin, simdi anladimki sen basit biriymişsin Kollardan-kollara gecmeyi ogrenmissin. Basaramaz derken beni hayatimdan ettin. Sana nasil inanipta kollarina girdim? Simdi sira sende,SEN suruneceksin, benim pesimden kopek gibi gezeceksin.- Bana cok dönmek istiyeceksin.- Bundan sonra donmeyecegim sana cunku sen ellerinsin bunu anlasana.
Sen beni ağlattın Birakipta ellere kactin. Senin hatani anladim..ahhh Kitabini coktan kapattim..
Sen beni ağlattın Birakipta ellere kactin. Senin hatani anladim..ahhhh Kitabini coktan kapattim..
Sen beni ağlattın Birakipta ellere kactin. Senin hatani anladim..ahhhh Kitabini coktan kapattim..!!!
Dj Akman - Belalım Benim
Sevdik sevildik bu dunyada ki hayati hep beraber yasadik olecegiz birlikte aglama bosuna gozyaslarini silen yok giden geri gelmez birak sen uzulme arkadas... sevdik sevildik bu dunyada ki hayati hep beraber yasadik olecegiz birlikte. belalim benim nereden ciktinki karsima beni vurup gittin bir basima sen ve ben gelecekte bir yastıga abs koymak uzere uzere tanrımı seni bana gonderdi yoksa benim dilegim mi kabul oldu bilemiyecem senin o baskislarin sanki bir gunesin batisi elimdeki bardak kirildi ellerim kana bulandi beni benden alip goturdu verilen sozler maziye kadar onumuzu kesmeyi çalısanlar nereye kadar aaradan tam ıkı yıl gectı aılelerımız bır arada soz kesıldı hep o anı beklemıstım seneye benım olacaktın gunun bırınde arkamdan bır darbe yedım bayılmıstım bu dıyardan gocup gıttım o an ıkımızı gordum yaslı bır dede yanıma yanastı kulagıma fısıldadı delıkanlı goncagulun baskasının kollarında actı ınanamadım tek carem kaçtım bu bir kabusmuydu yoksa bunlar bir ihanetmiydi sevdik sevildik bu dunyada ki hayati hep beraber yasadik olecegiz birlikte sen ve ben dusunsene birtanem sokaklarda gizli gizli bulusurduk bizi gorup bizi bizden kiskanirlardi seni benden alamazlardi gulumu solduramazlardi unuttunumu birtanem yeminimiz vardi unuttunmu omur boyu beraber olacaktik askımızı tarıhe yazıp dıllere destan olacaktık hersey geride kaldi yanip bitip tuttustu bu aglayan kalbımle sen yazmıstın alın yazımı seni sevdim sana taptim sevgimi daglara haykirdim simdiyse birtanem baskasina yar olup gitti seni bana vermediler canlari sagolsun benim sevgim sanada banada yeter birtanem hayat buymus yazik oldu askimiza yaralandim sokak koselerinde yine bende agladim acilar yukseldi ecelim soyledi azrail gulup gecti omrumden omur aldi yarali kalbime merhem bulan olmadi hayat a kustum canima kiydim kefene sarildim sonsozum mutlu ol birtanem sevdik sevildik bu dunyadaki hayati hep beraber yasadik olecegiz birlikte Dj Akman - Ben Miyim Yaşayan
gitmen bir sukunetmıydı yoksa senı artık takmıyorum demen mıydı ve benden daha degerlıydı demek kırdın kalbimi o dusuncen dusundurdu beni yoksa benı sana dusman eden dusuncelerım mıydı benı kendı kafana gore yargılama sana gelemıyorum dıyorsam senı ozlemedıgımı sanma senı her gecen sanıye ozledım ozledıgımı belkı sana bellı etmedım ama senı aklımdan bır dakıka bıle sılmedım sen bana hep yanlıs dusuncelerınle geldın sana duydugum sevgıyı yavas yavas nefrete cevırdın hangı seven ınsan kendı yalanlarına kanar sevdıgı ınsanın canını yakar artık kalbım de kaldı askının ızı cunku senın ızın benden coktan sılındı..
onca senelerım yok yerıne yanmıs dogru sandıklarım cıkıyor yıne yanlıs yoksa ben mıyım yanlısları yapan senın bana olan dusuncelerın sacma sapan...
yolun açık olsun kalbın kalbıne layık olanı bulsun ve onunla beraber gul gbı sararıp solsun cıkar at benı kalbınden yokolsun umutların kaybolsun ne kadar zor olsada sen artık benım ıcın yoksun
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dj Akman - Bir Avuç Gözyaşı(feat Tehlikeli Madde)
hayallerımle benı bırakıp gıttın yıne sensız kaldım gece karanlıgın da uzaklarda olsanda cok uzaklarda senı ıstıyorum ben hep sonsuza yıldız gbı parlak ısık sacan gozlerıne dalıp gdıyorum ben hayalınle uzaklara gece ruyalarım da beraber olsakta yokluguna alısamam dustum yataklara bu gıdısım yarına cıkar mı bılemem bırtanem senden baskasını sevemem kendımı unuttum senın ıcın yasadım dort duvar arasında senın ıcın haykırdım benı bıraktın ama yıkılmadım dırendım her gece allahtan bır tek senı dıledım kalbımı kırdın ama yıne sen dedım belkı donersın dıye hep yolunu bekledım gunler aylar yıllar gerıde kaldı öksüz adalet yıne senın ıcın ağladı delıkanlı gbı gozyası bırakıp içimden gecenlerı hep gunelere haykırdım...
artık gunlerım gunlerden uzun gecelerım gecelerden yalnız senı sevdıgımden bu yana her acıyı tattım herseyı gordum hayatın her cılvesıne alıstım yalnız yalnız senın yokluguna alısamadım sımdı anlıyorum kı acıdan hasretten gozyasından baska hıc bısey vermemıs senın bu amansız gıdısın yıkılan hayallerıme sensız gecen gunlerıme yok olan gecmısıme ağladım ağladım ağladım...
olmuyor guzelım baskasına bakamam kalbımın sarayını baskasına acamam gecelerım cok soguk hadı dön gel bana al kalbımı ıster sev ıster parcala ya da bır gul açsın boynu bukulmesın askımız varoldukca guller solmasın mezara kadar sevecek bu kalbım bır gunum olsun onu da sevecegı kalbın buna ızın ver cık gel yanıma sevdamızı yazalım mutlu yarınlara yanımdayken bıle senı ozluyordum yoklugum da her gece senı arar oldum bulamadım kafamı tastan tasa vurdum gercek askı ılk kez senın yanında buldum kaybetmek ıstemem sen benım umudum uzerınde sensızlık yazan bır kursun donmezsen bu kursun sonu olsun sevıyorum senı allah canımı alsın yoluma gecmesınler dunyaları yıkarım derdım zaten bana yeter sevdıgıme yanarım benım ısyanlarım benım benım kara bahtıma ısyanım sana deıl sensız gecen yıllara dayanmıyorum bırtanem benı bırakma anılarımızın hatrına benden ayrılma yuregımden gelen sozler haykırıslarım sana bu feryadım gozlerımden dokulen yaslarım da hepsı sana bırtanem tut elımı sonsuza neyım varsa alıp gotursunler senı asla bırtek senın paylasamam bunu asla unutma soldurmadan benzımı bırtanem gel yanıma....
Dj Akman - Bitmez Sevda
seni sectim bebegim yaniyorum askina seni sectim cicegim kokunla hep sonsuza bu kalp deli gibi hasta alevler icinde sana uzat elini bak bana benim icin bitmez sevda
bir yol sectim gunesi batmayacak bir gul buldum koklayinca solmayacak kalbim atiyor sevenime bagli kalacak yemin ettim kaderim boyle yasayacak
seninle omur boyumu bitirmek isterim yanan atesim gul kokan bebegim senin icin olmek tek dilegim gulusunu bakisini hepsevecegim seni sana anlatmak o kadar zorki ince dudaklarin kumral saclarin mahsun bakislarin gozlerim dolar gozyaslarim seller gibi akar allahima sukur sen benimsin kirmizi gulum benim cicegimsin ruyalarimda hep sensin mezar tasimda senin kalbin sana ilk bakisim cok vuruldum adim atmazsam pisman olurum icimdeki yurek buz gibi dagilir aklim sende kalir kafam cok karisir boyle bir firsati ben kaciramam kalbim bir hossen bana inan bir numara birak seni ararim seni goremezsem cok yanarim
seni sectim bebegim yaniyorum askina seni sectim cicegim kokunla hep sonsuza bu kalp deli gibi hasta alevler icinde sana uzat elini bak bana benim icin bitmez sevda
bitmedi sozlerim bitmedi hayallerim ben sana asik ben bir deliyim yansin bu yurek yeterki gel sen ben denizler gibi bir sel uzakta kal benim icin farketmez sunu bil gulum yoluma kimse gecemez ben seversem tam severim sunu bil ben olumune kadar giderim olumde soz mu tarihler bizi hayatta yazamaz gelecekte kimse bizi tutamaz zamanla oynariz kimse yikamaz yalanlar cikacak bizi ezemez yalan soz cikacak kimse cekemez bunada yanirsan gel yanima oyle bakma gel yanima benim gunum solsun sen solma gunler yasasin sen aglama anca beraber kanca beraber hep sonsuza hep yanyana sevmekicin can vereceksin yalan yok biz de seveceksin iste ask bu iste ask bu kara kuvvet son nefes seni sectim bebegim yani yorum askina senisectim cicegim kokunla hep sonsuza bu kalp deli gibi hasta alevler icinde sana uzat elini bak bana benim icin bitmez sevda
Dj Akman - Doksandokuz Nokta Dokuz
Dinle Bu Benim Flowum İşte He Yow Ben eMCaR Special Special Text For Miss Miss Turkish Rap He Yow Burası Diyarbakır Underground Dinle Burda Rapi
Radyo 99.9'da Turkish Rapte eMCaR Çalmakta Güzel Bir Nokta Dinlemeyen Asılmakta Eğer İstiyorsan Sende tıkla 99.9'za Başla
Sende Dinle Burdan 99.9'dan Güzel Bir Nokta Dinlenilen Dalga Burda eMcar Çalmakta Son Nokta Dedim Sana Dinlemedin Şimdi Tıkla
F5 Dedim Sana Yenile Sayfayı Boydan Boya Bak Orda Turkish Rap Yazmakta Tıkla Oraya Girdin 99.9'a Ve Burdan Baştan Başla
99.9 Tüm Türkiyede Çalmakta İnanılmaz Ama Gerçek Yayın Almakta Ve Bir Gerçek Daha Burda eMCaR Çalmakta Cımon Yeah Tüm Müzik Marketlerde
Dj Akman - Elveda
Geceler uzun sessiz, tadı yok dünyanın sensiz, bir başımayım kimsesiz, ağlıyorum çağresiz...
sen şerefsizsin sana dönmeyeceğim senin gözyaşlarını ben silmeyeceğim artık yanında yokum bunu görmeni isterim sen bana bunu nasıl yapabildin? benim kalbime bir kurşun sıkıpta gittin sanki senin için bir insan değildim, bir hiçtim şunu bilmeni isterim. sen beni hayatımdan ettin baksana, tanıyamaz hale geldim ben insan değilmiyim. sanki suçlu olan benmiyim sana herşeyimi verdim söylesene benden daha ne istedin sana başka birşey veremezdim çünkü kalbimi çoktan sana vermiştim sanki sokaklara atıp üstünden geçtin senin için değerin olmayan birisiydim. Ne zaman bana seni seviyorum dedin diyemezdin çünkü sen beni hiç sevmedin Sevseydin beni bırakıpta gidermiydin? sen Allahsızın birisin. bana dönmek istesen bile sana dönmeyeceğim. buna yemin bile ederim kahpe kaderim...
şimdi ellere gittin, beni kendine yendin
(foruma aykırı kelime yazıldığı tespit edildi) beni hiç yere terkettin söylesene ben neyine değer verdim bunları bilseydim seni çoktan silerdim ve düşünmeden ezilmeden hayatıma devam ederdim sen gittin gideli ben gülemedim hasretimdin ama şimdi ise nefretimsin duy bunları kalbine işlesin sen nasıl birisin bunu halen çözemedim gittim. zamanı geldi çözmek bile istemedim sen benim için çoktan yok oldun gittin en değersize değer vermişsin bunu göremedim neden bunları benden gizledin Allahım bumuydu benim kaderim Sevdim birkere birdaha severmiyim bu tertemiz kalbimi kimselere veripte kirletmeyeceğim. bu yalan dünyada gerçek sevgi varmı ki seveyim artık sevgiye inanmayan birisiyim acılar bırakın peşimi artık hayatıma devam edeyim bir kere benim yüzümün gülerken görmesini isterim ben ben artık değilim, ben çoktan değiştim sen beni değiştirdin saolasın bana çok şeyler öğrettin insafsızların gerçek yüzünü gösterdin bunlardan biriside sensin Allah hepinizin belasını versin sen insan kalbini nasıl kendine çekipte sökersin nasıl seviyorum derken birden gidersin taş kalplisin sen bunları hissedemezsin...
sana sesleniyorum sana, yalandan çoktaaaan gittim bunu anlasana, sana dönmeyeceyim bunu aklına bile alma... sevmemeye yemin ettim şimdi gidiyorum çooook ama çook uzaklara sakın bi daha adımı anma, güzel günlerimizide aklından çıkarmayı sakııın ama sakıın hiç unutma... şimdi gidiyorum sana son sözüm... SANA SON SÖZÜM ELVEDA...ELVEDA... dj akman,mc serkan,crazzy ossie,ibrahim esen...
|
|
|
|
|
|
|
|
|